Otsustasin enda ideedele ja fotodele ka vôimaluse anda ennast natuke internetis luftitada. :) Kôige rohkem meeldib mulle scrapbooking, aga kuna see nôuab aega ja püsivust, siis tänu Vincule on see momendil keeruline. Selle asemel on meil teema pimp-our-korter ja môtlen välja uusi ideesid, mida kunagi realiseerida. Üritan olla roheline ja vôtan sôna ka sellel teemal. Viel Spass! Enjoy!
Kôik mu ideed on mu enda peas sündinud vôi mugandatud käepärasemaks ostetud käsitööajakirjadest-raamatutest. Kindlasti on Sul endal palju pônevaid ideesid ja Sa ei pea tingimata minu omasid müügiks kasutama. Aitäh!

Freitag, 20. Mai 2011

Stempeloase in München Pasing-Obermenzing

Üritan umbes 2 korda aastas Stempeloases käia (see on otselink netipoodi). Tellisin enamus asju netipoest sale'st. Aga poes vaatasin veel kiirelt ringi (pidin koguaeg Vincul asju käest ära vôtma). No ja muidugi leidsin veel paar asja. Mulle hirmsasti meeldisid templitest 7Gypsies linnuteema, foto keskel ômblemine (ClearArt Stamps) ja siis vasakul pisut peidus tähestik (KAISER CRAFT). Soovitan soojalt vaadata netipoes SONDERANGEBOTE rubriiki, kust vôib väga soodsalt leida huvitavat meisterdamiseks. Näiteks 6x50 öösi 3,50, silikoontemplid alates 1,50, suured kleepsulehed (scrap-môôdus) alates 0,25, paljud Cuttlebugi plaadid samuti soodsamalt (~5).

Und kurz auf Deutsch. Ich liebe Stempeloase, weil sie wie ein Paradies ist und meiner Meinung nach günstiger als viele andere Internetshops. Was für ein Zufall, dass das Ladengeschäft fast um die Ecke ist. :) Ich bestelle meistens die Sachen online und gehe sie dann abholen. Aber natürlich kommen jedesmal noch 2-3-4...Sachen dazu :D Diesmal musste ich die Vogelstempel von 7Gypsies (übrigens, ziemlich preiswert für so viele Stempel), Schneiderstempel von ClearArt Stamps (nicht sehr günstig, aber sooooooo schön) und das Alphabet von KAISER CRAFT einfach haben. Mein Tipp: Sonderangebote!
Ein guter Grund um aus dem Haus rauszukommen. Es wird immer noch unten sehr laut renoviert.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen